Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/plddntju/public_html/starnox.se/wp-content/themes/finax/functions.php on line 73
Varumärkesidentitet management – Stranox

08-520 275 10 

​support@starnox.se

​Stay Connected

​Varumärkesidentitet management​Vår varumärkesidentitet management är löpande rådgivning för att ge dig feedback och förbättringsförslag. Vi gör utvärdering om din marknadsföring och varumärkesarbete och hur du arbetar med din strategiska plan och implementering.


Den rådgivning ges endast till våra kunder som hade anlitats oss i strategiskplanering för marknadsföring och varumärkes utbyggnad. Om du har anlitats oss i själva implementering fasen också sen behöver du inte beställa den, den ingår automatisk i hela paketet.

​Men om du hade bara fick Marknadsföring och varumärkes strategisk plan, så den är det absolut nödvändigt för dig för att skaffa rätt resultat. Vi håller dig i hela vägen och gör bedömning och analyser löpande för att skaffa bästa optimala resultat. Vi även kommer med förbättringsförslag och uppdatera hela tiden din strategiska plan efter analyser. Marknad förändras hela tiden och vi alltid sitter med rätt marknadsinformation och med vårt stöd på hela vägen vi skaffa bästa optimala resultat för din verksamhet.

​Du väljer själv hur många timmar du vill ha feedback och rådgivning varje månad eller veckovis. Det beror på din verksamhet och budget. Det svårt att ge några tydliga rekommendationer generellt men minst 2 timmar varje månad och det kan behövas veckovis beror på verksamhet, storleken, och marknad.

​Det är mycket mer komplicerad än man tror och fel färger och former som inte representera ditt varumärke eller inte få uppmärksamhet skaffar inte något resultat och även skadar ditt varumärke.

​Det krävs konstnärlig tanke att välja rätt stil, färger och former för att skaffa mest uppmärksamhet med dina innehåll. Det små små detaljer som gör enorm skillnad i dina slutgiltiga resultat.


​Att välja rätt innehåll, bilder, budskap, berättelse och vilken information man ska dela med sig till publiken och med vilka tidpunkter ska man publicera innehåll. Hur ska man förhålla sig med varumärke och med vilka andra varumärke man ska associera sig med för att positionera sig till rätt målgrupp.

​Vi sitter med specialistkompetens och håller dig i handen hela vägen framåt med din strategi för att skaffa resultat för din verksamhet och uppnå ditt mål med marknadsföring och med varumärkes utbyggnad.

​Om oss:

​Starnox är en content creation och digitalt marknadsföringsbolag. Vi hjälper våra kunder att lyckas på sociala media med digital marknadsföring. Vi erbjuder även tjänster inom content creation och strategisk marknadsföringsplan för att utveckla varumärke.

​Följa oss!

​Kontakta oss:

​Mejl:  support@starnox.se
​Telefon:  08-520 275 10

Copyright 201​9, ​Starnox.se

Disclaimer  |  Privacy