Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/plddntju/public_html/starnox.se/wp-content/themes/finax/functions.php on line 73
Om oss – Stranox

08-520 275 10 

​support@starnox.se

​Följa oss!

​​Om oss​Stranox är en content creation och digital marknadsföring bolag.


​ Vi hjälper våra kunder med varumärkes identitet, marknadsföring strategier och lyckas med deras mål på sociala media t.ex. skaffa varumärkesuppmärksamhet, öka försäljning, engagera och bygga upp kundbas, utöka trafik på hemsidan. I content creation vi hjälper våra kunder med att utveckla logodesign, broschyrer, Writing pads, digitala innehåll, video Creations och skriva marknadsförings material t.ex. marknadsbrev, artiklar, varumärkes berättelser och andra typ av information. Vi är industri ledande inom affiliates-marknadsföring och även samarbetar med influensers för att åstadkomma företags långsiktiga strategiska mål med deras varumärke.

Vi har team av designer, analytiker, social mediamanagers som hjälper dig i hela din resa med att utveckla bättre innehåll och bygger upp ditt varumärke och öka omsättning genom sociala kanaler. Med vår expertis i sökmotormarknadsföring (SEM), sociala mediamarknadsföring (SMM), och genom att skaffa bättre innehåll, vi ökar trafik, engagera publik, skaffar kundbas för att öka försäljning.

Vi har dedikerat team inom content Creation för att bygga upp ditt varumärke och identitet. Våra designer utformar och designar material utifrån ditt varumärkes identitet som avspeglar ditt varumärke och sticker ut. Bilder och former säger tusen ord om ditt varumärke och ge rätt budskap till din målgrupp för att attrahera och associera med ditt varumärke. Med rätt former och designs vi bygger varumärke, marknadsför den och ökar omsättning för att uppnå företags långsiktiga mål.

Starnox är ledande i deras digitala marknadsföring och content Creation. Vi bygger upp varumärke, vi gör våra kunder synliga och engagera publik och kunder med varumärke. Vi utökar trafik på hemsidan och med rätt strategier driver försäljning. Med vårt kreativa arbete vi driver olika kampanjer för att hitta nya kunder.

​Vi arrangera olika aktiviteter på sociala kanaler för att utöka uppmärksamhet och bygga upp varumärkes kännedom. Med vår expertis och dedikerat team inom digitala marknadsföring vi utgår från din varumärkesmålgrupp och skaffar relevanta innehåll och gör ditt varumärke synliga på alla sociala kanaler t.ex. facebook, twitter, LinkedIn, Instagram, Youtube etc.

​Vi samarbetar med olika influenser för att utöka försäljning och bygga upp varumärke. Vi har kontakt med olika influenser och vi gör en behovsanalys och hittar bättre och relevanta influenser för att jobba med oss i vår digitala marknadsföring och bygga upp ditt varumärke och utöka försäljning. Även våra kunder kommer med förslag om vissa influenser som de tycker är intressanta för dem. Vi även driver försäljning och trafik på hemsidan genom affiliates-marknadsföring.

​Våra kunder är företag, kändisar, politiker, företagsledare, myndigheter och även privata personer. Vi är verksamma i Europa och Nordamerika och vi har specialistkompetens i dessa marknader och med vår dedikerat team vi är driven att skaffa värde för våra kunder.

​Vad som gör oss unik och ledande i vår industri är vår förmåga att bygga upp varumärke, skaffa resultat, utöka varumärkeskännedom, öka kundtrafik och omsättning. Vi med strategiska analyser bygger upp rätt marknadsföringsstrategier som avspeglar ditt varumärke, målsättning, värderingar och sätter upp långsiktiga mål med detaljerad plan för att driva marknadsföring som skaffar resultat. Vi har passion för våra kunder och för marknadsföring och vi gör våra kunder synliga och kända.

Starnox är en del av AG Partners. Du kan läsa mer om våra andra tjänster på agpartners.se om du är intresserad inom investering och företagsrådgivning. AG Partners även äger varumärke Sigmafinans. Sigmafinans erbjuder redovisningstjänster till små och medelstora bolag. Du kan läsa mer om våra redovisningstjänster på sigmafinans.com.

​Om oss:

​Starnox är en content creation och digitalt marknadsföringsbolag. Vi hjälper våra kunder att lyckas på sociala media med digital marknadsföring. Vi erbjuder även tjänster inom content creation och strategisk marknadsföringsplan för att utveckla varumärke.

​Följa oss!

​Kontakta oss:

​Mejl: support@starnox.se
​Telefon: ​08- 520 275 10

Copyright 201​9, ​Starnox.se

Disclaimer  |  Privacy