Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/plddntju/public_html/starnox.se/wp-content/themes/finax/functions.php on line 73
Influensers marknadsföring – Stranox

08-520 275 10 

​support@starnox.se

​Följa oss!

​Influensers marknadsföring:


​I influensers marknadsföring man samarbetare med andra kända profiler på social media och på olika digitala kanaler som har en publik som följer dom och dessutom ha en specifik målgrupp. Det finns väldigt många idag som driver sin blogg, Youtube kanal eller social media sida och har stor publik i sin nisch. ​


​Vi har kontakter med nästa alla stora kändisar och influenser på digitala kanaler. Med vårt kontaktnät och specialistkompetens att välja rätt influenser utifrån din verksamhet, varumärke, målgrupp vi driver marknadsföring tillsammans med influenser på olika digitala kanaler för att bygga upp ditt varumärke och öka kundtrafik och försäljning genom influensers marknadsföring

​Det finns väldigt många fördelar med influensers marknadsföring. Man kan inrikta sitt budskap till en specifik målgrupp. Influenser blir en utåt ansikte för ditt varumärke och generellt folk är benägna att välja den produkt/tjänst som rekommenderas av någon de gillar och följer för deras intresse. I dagens samhälle flesta människor spendera sin tid genom att surfa på mobiler och få information genom vissa konton och influenser för deras intresse.


​Dessutom är det lättare att mäta ROI med influensers marknadsföring för den funktioner är inbyggd i alla sociala och digitala kanaler jämförbara med annonsering som kan blockerats om användare har installerat annonsblockerare. Influensers marknadsföring ger högre ROI och är väldigt lönsam strategi för att bygga upp ditt varumärke och öka trafik och försäljning för ditt varumärke. Dessutom den strategin ger bättre resultat för att skaffa stamkunder.


​Vi jobbar utifrån din marknadsföringsstrategiska plan, målsättning och hittar rätta influenser för ditt varumärke som ska bygga upp ditt varumärke. Vi gör löpande analyser under samarbete och kampanjer med influenser och mäter ROI och förbättra budskap och driver olika kampanjer för att öka försäljning. Om du är intresserad att driva digital marknadsföring med influensers så ta gärna kontakt med oss. Vi har stor databas för alla influensers och även ha väldigt nära relationer med dessa influenser och tillsammans med influenser vi skaffar resultat för våra kunder.

​​Influensers marknadsföring:


​Vi arbetar enligt din strategiplan för marknadsföring, affärsmål och hitta rätt influenser för ditt varumärke för att utveckla ditt varumärke.

​Om oss:

​Starnox är en content creation och digitalt marknadsföringsbolag. Vi hjälper våra kunder att lyckas på sociala media med digital marknadsföring. Vi erbjuder även tjänster inom content creation och strategisk marknadsföringsplan för att utveckla varumärke.

​Följa oss!

​Kontakta oss:

​Mejl:  support@starnox.se
​Telefon:  08-520 275 10

Copyright 201​9, ​Starnox.se

Disclaimer  |  Privacy