Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/plddntju/public_html/starnox.se/wp-content/themes/finax/functions.php on line 73
Digital marknadsföring: – Stranox

08-520 275 10 

​support@starnox.se

​Följa oss!

​Digital marknadsföring


​Digital marknadsföring är i dagens samhälle mycket mer komplicerat än du tror. Det pågår kamp hela tiden mellan olika varumärken att sticka ut och blir synas. Vi idag spenderar mer tid på social media och söker information och produkter på sökmotorer.


Med tuff konkurrens och begränsad plats för att synas på första sidan på sökmotorer och i social kanalersinnehåll krävs hårt arbete med rätt strategier och tekniker. Det som syns, den säljs, få uppmärksamhet och blir känd. Om ditt varumärke inte syns, så den finns inte. Marknadsföring är motor för din verksamhet och ditt varumärke är som bensin för motor. Det krävs ständigt strategiskt arbete för att bygga upp varumärke och aktiv jobba med marknadsföring.


 Vi är specialister och hjälper med vår kompetens att uppnå ditt företagslångsiktiga mål. Att bygga upp rätt varumärke och synas och får uppmärksamhet genom social media är avgörande för ditt företags lönsamhet.

​Marknadsföring är en motor för ditt företag och branding är ett bränsle. Det kräver kontinuerligt strategiskt arbete för att utveckla varumärke och driva aktiv marknadsföring. Med vår specialistkompetens hjälper vi våra kunder att uppnå sin verksamhet långsiktiga mål. För företagets lönsamhet är det viktigt att utveckla rätt varumärke, vara synlig, få kunders uppmärksamhet och känslomässig anknytning genom sociala medier

​Sökmotors marknadsföring (SEM) delas upp i två delar. En kallas sökmotoroptimering (SEO) och den andra sökmotorannonsering (SEA). I SEO man jobbar organisk med bättre ordval att optimera hemsidan att den hamnar högst upp i sökmotorer. Den kostar inte någonting men man behöver uppdatera och jobba med rätt strategier att din hemsida hamnar högst upp i listan hela tiden i alla sökmotorer. Medan SEA man gör annonsering på olika sökmotorer för att bli synas på sökmotorer.


​Sociala mediamarknadsföring (SMM) delas upp i två delar. En kallas sociala mediaannonsering (SMA) och den andra social mediaoptimering (SMO). I SMA man driver trafik och synas på sociala media genom annonsering medan i SMO man jobbar med social mediaoptimering att dina innehåll ska synas mer och genom detta driva trafik på din hemsida.

​Vi jobbar både med SEM och SMM och bygger upp ditt varumärke organisk med rätt strategier och även genom annonsering beroende på våra kunders budget och önskemål. Vi förvaltar din sociala närvaro med dina kunder och jobbar strategisk för du ska synas och samtidigt med vår content Creation team, vi skaffar och publicera relevant innehåll som representera ditt varumärke. Vi arrangera publiken, driver olika kampanjer, publicera innehåll, skaffar publik, följare och kundbas. Genom strategiskt arbete vi ökar kundtrafik på din hemsida och ökar försäljning.

​Vi erbjuder dessa tjänster i olika paket till våra kunder. Dessa tjänster är inpackat med marknadsföringsstrategiska plan, varumärkes identitet management och content Creation. Om du är kund för digital marknadsföring så alla dessa tjänster ingår i vårt paket. Så vi sköter allt om er

​Sökmotor marknadsföring

​​Sökmotormarknadsföring (SEM) innehåller två delar. En kallas sökmotoroptimering (SEO) och annan sökmotorannonsering (SEA).

​Social media marknadsföring

​Social Media Marketing (SMM) innehåller två delar. En kallas social media advertisement (SMA) och andra sociala medier optimering (SMO).

​SEM och SMM

​​Vi arbetar med både SEM och SMM och utvecklar ditt varumärke organiskt med rätt strategier och även genom annonsering beroende på våra kunders budget och krav.

​​​Vi erbjuder dessa tjänster i olika paket till våra kunder. Dessa tjänster är inpackat med marknadsföringsstrategiska plan, varumärkes identitet management och content Creation. Om du är kund för digital marknadsföring så alla dessa tjänster ingår i vårt paket. Så vi sköter allt om er


​marknadsföring och jobbar systematisk för att skaffa resultat för din verksamhet. Vi har utvecklar olika paket som vi tycker ska skaffa bättre resultat och även ska anpassa till våra kunders budget, önskemål och deras verksamhet. Du kan kika gärna i priser för att välja vilket paket skulle passa sig bäst. Du kan alltid uppgradera eller välja ett annat paket för att skaffa bättre resultat. Vi göra löpande analyser på ditt varumärkes digital marknadsföring och även ge rekommendation om vad behöver vi förbättra för att skaffa bättre resultat för din verksamhet.

​Vem du ska serveras


​Det kräver mycket hårt arbete, rätt strategier och teknik för att vara synlig på första sidan i sökmotorer och även i sociala medier.

​Om oss:

​Starnox är en content creation och digitalt marknadsföringsbolag. Vi hjälper våra kunder att lyckas på sociala media med digital marknadsföring. Vi erbjuder även tjänster inom content creation och strategisk marknadsföringsplan för att utveckla varumärke.

​Följa oss!

​Kontakta oss:

​Mejl: support@starnox.se
​Telefon:   08-520 275 10

Copyright 201​9, ​Starnox.se

Disclaimer  |  Privacy