Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/plddntju/public_html/starnox.se/wp-content/themes/finax/functions.php on line 73
Affiliates marknadsföring – Stranox

08-520 275 10 

​support@starnox.se

​Följa oss!

​Affiliates marknadsföring


​Affiliates marknadsföring är prestationsbaserad marknadsförings modell för att driva kundtrafik på din hemsida och på det sättet ökar försäljning. Man betalar endast om kunder kommer på hemsidan. Det olika typer av ersättningsmodeller t.ex. CPM (per visad annons), CPC (per klick), CPL (per registrering) och CPS (per försäljning). CPS kan vara ett fast belopp eller en procent på ordervärdet i e-butiken.

​Affiliates marknadsföring är ett komplement till digital marknadsföring och förbättrar ännu mer resultat. Genom affiliates marknadsföring man kan jobbar strategisk med marknadsföring för att synas och marknadsföras till en specifik målgrupp.

​Affiliates marknadsföring har blivit mycket viktigt för att öka resultat och bygga upp varumärke för rätt målgrupp. Genom affiliates marknadsföring man driver trafik och försäljning på din hemsida och betalar endast om kunder kommer på hemsidan. Vi jobbar strategisk utifrån din verksamhet, affärsplan och varumärke för att samarbeta med olika webbplatser, bloggar, sociala medier, utskick via e-post, jämförelsesajter och sökmotorer för att förbättra din marknadsföring och öka kundtrafik och försäljning.


​Vi har specialistkompetens för att åstadkomma snabba och önskade resultat. Vi har bättre kontakter med olika webbplatser, datatjänsteleverantörer och sköter hela affiliates marknadsföring på ett effektivt sätt. Vi gör löpande analyser på kundtrafik och förbättrar vår strategi hela tiden för att utöka och förbättra resultat och få bäst optimala ROI. Med vår strategiskt arbete vi bygger ditt varumärke och med digital marknadsföring driver försäljning och kundtrafik på din hemsida.

​Vem du ska serveras


​​Affiliates marknadsföring är ett komplement till digital marknadsföring och förbättrar ännu fler resultat. Du kan driva webbtrafik som är strategiskt inriktad på en viss grupp genom affiliate-marknadsföring.

​Om oss:

​Starnox är en content creation och digitalt marknadsföringsbolag. Vi hjälper våra kunder att lyckas på sociala media med digital marknadsföring. Vi erbjuder även tjänster inom content creation och strategisk marknadsföringsplan för att utveckla varumärke.

​Följa oss!

​Kontakta oss:

​Mejl: support@starnox.se
​Telefon:  08-520 275 10

Copyright 201​9, ​Starnox.se

Disclaimer  |  Privacy