08-520 275 10 

​support@starnox.se

Följa oss!

​Starnox är ett content creation och digitalt marknadsförings företag

​Vi hjälper våra kunder att lyckas med sociala medier genom

digital marknadsföring och erbjuda innehållsskapande

och strategiska planeringstjänster​

för att bygga sitt varumärke

​Vi skapar kraftfullt och konstnärligt innehåll för att bygga ditt varumärke och företag.

​Vi hjälper våra kunder i deras varumärkesutveckling och marknadsföring med bättre innehåll.

image

​Logo design:

​Brands logo design säger tusen ord och gör ditt varumärke känt och unikt från andra. Din logotyp ger ditt varumärke en unik identitet. Det är väldigt viktigt att ha rätt logotyp som representerar ditt företag och din målgrupp.

dribbble

​Printing material:

​Vi erbjuder tjänster som broschyrdesign, bokomslag, produktdesign etc. Broschyrer med rätt stil och design som skapar uppmärksamhet och ger lätt information till läsarna om ditt företag, varumärke, produkter, tjänster, erbjudanden och även andra typer av kampanjer.

​Digital Contents

​Det kräver för mycket ansträngning och kreativitet att komma med ett kreativitetsinnehåll för digital marknadsstrategi. Våra designers och marknadsföringsteam designar kreativt innehåll för din digitala marknadsföring. Vi använder olika verktyg för att skapa innehåll med bilder, olika mönster, former och stilar, berättande, filmer och köra olika kampanjer etc.

​Vad vi erbjuder

1


​Marknadsföringens strategiska plan och genomförande

​Vi gör en djupgående analys av dina företags behov, ditt företag, affärsplan och vad du behöver för att uppnå med din marknadsföring och med ditt varumärke. Vilket meddelande du ska ge till dina kunder och viktigast avgränsa rätt kundgrupp.

2


​Brand identity management:

​Vår varumärkesidentitetshantering är pågående rådgivning för att ge dig feedback och örbättrings rekommendationer. Vi utvärderar din marknadsföring och branding och hur du genomför din strategiplan för marknadsföring.

3


​Digital marknadsföring:

​I digital marknadsföring erbjuder vi sociala medier marknadsföring och reklam, SEO, affiliate marknadsföring och Influencers marknadsföring. Vi har förhandlat paket för att hjälpa våra kunder med olika behov.

​Beställ våra tjänster

​Du kan beställa online de flesta av våra tjänster.

​Digitala marknadsföringspaket innehåller innehållsskapande för digital marknadsföring, strategisk planering för marknadsföring och implementering och varumärkesidentitetshantering. Alla paket erbjuds med minst ett års kontrakt och efter ett års uppsägningstid är 3 månader. Alla digita
l-marknadsföringspaket har en gång påbörjande avgifter 17 600 kr.

​Vänligen meddela oss om du behöver mer information

​Vi har nämnt här mestadels våra servicepriser, men våra tjänster kan anpassas enligt era krav.

​Om oss:

​Starnox är en content creation och digitalt marknadsföringsbolag. Vi hjälper våra kunder att lyckas på sociala media med digital marknadsföring. Vi erbjuder även tjänster inom content creation och strategisk marknadsföringsplan för att utveckla varumärke.

​Följa oss!

​Kontakta oss:

​Mejl: support@starnox.se
​Telefon: 08-520 275 10

Copyright 201​9, ​Starnox.se

Disclaimer  |  Privacy